CVi vanaf nu verkrijgbaar in drie versies

Met ingang van januari 2021 is de CV inductie verkrijgbaar in drie versies. De nieuwe CVi kan worden gebruikt voor toepassingen in nieuwbouw, renovatie en industrie. De 6 kW unit is uitermate geschikt voor het verwarmen van een tussenwoning of appartement. De 9 kW uitvoering is geschikt voor hoekwoningen en kleinere 2-onder-1 kap woningen. Daarnaast kunt u voor grotere woningen en bedrijfspanden en vrijstaande woningen gebruik maken van de 12 kW.  Natuurlijk adviseren we u zich te laten informeren omdat niet elke woning gelijk is, maar voor de basistoepassingen kunt u bovenstaande indelingen aanhouden.

De CVi is CE gekeurd voor zowel particuliere-, als ook industriële toepassingen. Afhankelijk van het gebruik wordt de CVi uitgevoerd met een accumulator voor het leveren van warmwater. In combinatie met zonnepanelen is uw CVi nog zuiniger en efficiënter.

Het heeft meer dan drie jaar geduurd eer TI-Green zelf tevreden was met het resultaat. Er zit veel innovatie in de verwarmingsunit en de CVi is gepatenteerd. Door toepassing van inductie als verwarming is er een perfect alternatief ontstaan voor plaatsing en gebruik van een warmtepomp. Daarnaast is het een innovatieve manier om gasloos te worden met het ook op de toekomst.

De CVi van TI-Green is uitermate geschikt voor renovaties. Door de minimale toepassingen aan het bestaande elektra en CV netwerk in uw huis, de compacte bouw van de CV unit en de eenvoudige installatie kunt u binnen één dag al genieten van warmte zonder ingrijpende verbouwingen. Daarnaast zal ook de prijs u aanspreken. De CVi is verkrijgbaar vanaf 6.395,00.

TI-Green levert met de CVi niet alleen een innovatieve oplossing voor het vervangen van gasinstallaties voor verwarmen, maar luidt tevens een nieuwe periode in waarbij elektrisch verwarmen (door middel van inductie) bereikbaar en betaalbaar is.

Binnenkort verschijnt de 15 kW versie op de markt. Daarmee is de serie compleet en kan elke woning of bedrijfspand worden voorzien van feilloos, innovatief en gasloos verwarmen.