TI-GREEN werkt samen met alle alternatieve energiebronnen.
Door efficiency bespaart u op de energienota
Waar staat u als de gaskraan dicht gaat?
Bent u klaar voor de transitie van gas naar elektriciteit?
De techniek is niet nieuw, het idee wel!

TI-GREEN in drie eenvoudige stappen.

Innovatie op het gebied van verwarmen

Wat is TI-GREEN

TI-GREEN is simpelweg een toepassing waarbij warmte wordt opgewekt door middel van inductie. Dit is niet nieuw. Al miljoenen huishoudens en restaurants  koken immers al met ‘inductie’.
Wat wel nieuw is, is dat we als eerste deze techniek inzetten voor het verwarmen van uw huis of bedrijf.

Hoe werkt het?

Door de TI-inductietechniek wordt de warmte direct bruikbaar door middel van de ‘reactor’ in het systeem. Hiermee bedoelen we de ‘inductie-reactor’. Een volledig veilig onderdeel dat ervoor zorgt dat de warmte direct veilig en snel kan worden toegepast voor uw verwarming-systeem in uw huis of bedrijf.

Is TI-GREEN anders?

Zonder diep in de techiek te duiken kunnen we zeggen dat we de opgewekte warmte direct kunnen toepassen voor verwarming en voor het ‘voeden’ van bijvoorbeeld een warmtewisselaar. Daarnaast is TI-GREEN ook nog te gebruiken in combinatie met andere alternatieve enegiebronen zoals solar-panelen.

TI-GREEN is inductie

Inductie is een natuurkundig fenomeen waarbij de opgewekte warmte direct beschikbaar is.
Hierdoor is er geen warmte nodig om een wisselaar op te warmen en kan de gebruikte energie direct worden toegepast in uw verwarming en/of wisselaar.

Geen beweging

Omdat de techniek van uw TI-GREEN geen bewegende onderdelen bevat is er ook nauwelijks slijtage. Hierdoor blijven  de onderhoudskosten laag en zowel efficiency en  rendement hoog. Daarnaast kunt u uw TI-GREEN ook nog samen laten werken met andere energie-, of warmtebron waardoor het een prima hybride systeem vormt.

Is TI-GREEN veilig?

Zeker! In vergelijk met een elektrische verwarming is er eigenlijk geen verschil. In vergelijk met gasverwarming is het systeem zeker veiliger, omdat er geen verbranding plaats vindt. TI-GREEN is daardoor zeker een goed alternatief voor gasverwarming en effectiever en duurzamer dan de standaard electrische verwarming.

Neem contact op

U kunt ook een mail sturen aan TI-Green.

Start typing and press Enter to search