Het model A/15 zal naar verwachting halverwege 2021 verkrijgbaar zijn. De grotere capaciteit maakt deze installatie bijzonder geschikt voor gemiddeld grotere woningen of kantoor/bedrijfspand. Door de hogere temperatuurafgifte van de unit is er geen accumulator nodig en kan warmwater direct worden aangeleverd. Hierbij moet wel de toepassing van de unit in ogenschouw worden genomen. Bij een uitgebreidere badkamer of dubbele badkamer kan het voor het comfort belangrijk zijn toch een buffer tankt te plaatsen, al dan niet voorzien van een zonnecollectorpaneel.

De CVi is geschikt voor hoge en lage temperatuurverwarming en kan worden gecombineerd met radiatoren, convectoren of  vloer,-, of luchtverwarming. Door de snelle opwarming van onze kernvloeistof levert de CVi snel en effici├źnt warmte aan de radiatoren en/of verwarming en zorgt voor een uitstekend rendement van 95% tot 98%. Daarbij wordt de benodigde temperatuur, door het inductieprincipe van onze CVi units zeer snel bereikt waardoor een directe warmteafgifte ontstaat.

De kernvloeistof in de CVi is anticorrosief en circuleert in een gesloten circuit, wat de levensduur van de CVi bevordert. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van 2 hoogwaardige, duurzame warmtewisselaars om zowel CV-zijdig als waterzijdig een optimaal resultaat te afgeven.

De kern van deze CVi vraagt 15 kW / 400v / 3 fase, waardoor een 3-fase krachtstroomaansluiting nodig is op de plaats van uw CVi. De A/15 wordt direct met de meterkast verbonden.

Leidingwater voor de douche, bad of warme kraan wordt door het hogere vermogen van de unit omgezet voor het aanmaken van warmwater van 55 tot 60 graden Celsius zodat  voldoende warmwater uit de kraan stroomt. (CW4)

De A/15 van TI Green wordt ingezet als combiketel voor vrijstaande woningen of bedrijfspanden. Voor de plaatsing van de CVi zijn er geen speciale eisen gesteld aan uw verwarmingsinstallatie of waterleiding. Deze worden eenvoudig op de unit aangesloten door middel van gestandaardiseerde koppelingen. Daarnaast is er geen aanpassing nodig binnen de CV ruimte. De CVi past negen van de tien keer op de plaats van de bestaande (gas)verwarming zonder dat er aanpassingen meten worden gedaan, behalve het afsluiten van het gas natuurlijk.

Levering van de CVi bestaat uit een wandframe voor bevestiging van de CVi, een boven-unit voor hydraulica en elektra, een onder-unit met de CV inductie unit en een passtuk. Daaronder is de accumulator voorzien welke aan de hydraulische unit wordt aangesloten.

De CVi A/15 kan direct worden gecombineerd met zonnepanelen en een zonnecollector. Bij deze laatste optie adviseren we een buffervat geplaatst voor warm water en watervoorbereiding voor de warme kraan. Dit maakt deel uit van de zonnecollector installatie.

Met een CVi van TI-green kiest u voor een duurzame, groene en circulaire oplossing voor verwarmen. Een garantie van 10 jaar en verwachte levensduur van c.a. 25 jaar.