Green Ti Green Small Duotoon 2

Ti Green B.V. is een nieuwe samenwerking aangegaan met STYY Sustainable Solutions B.V.

Ti Green B.V. is een nieuwe samenwerking aangegaan met STYY Sustainable Solutions B.V. Deze samenwerking zal ervoor zorgen dat Sustainable solutions B.V. een bredere en meer gevarieerde selectie van duurzame producten kan aanbieden aan haar klanten.

Deze samenwerking komt op een moment waarop duurzaamheid een steeds belangrijkere rol speelt in onze samenleving. Bedrijven moeten voortdurend zoekend naar manieren om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en bij te dragen aan een betere toekomst voor onze planeet. Ti-Green B.V. en STYY Sustainable Solutions B.V. zijn twee bedrijven die zich volledig richten op deze missie en die ernaar streven om oplossingen te bieden die zowel duurzaam als praktisch zijn.

Beide bedrijven zijn verheugd over de nieuwe samenwerking en zijn vastbesloten om samen te werken aan het bieden van duurzame oplossingen die zowel goed zijn voor het milieu als voor de portemonnee van klanten. Met deze samenwerking zullen Ti-Green B.V. en STYY Sustainable Solutions B.V. in staat zijn om hun inspanningen op het gebied van duurzaamheid te bundelen en zo een nog grotere impact te maken op onze planeet.