TI Green Beeld Header Small 3

Nieuws

09-03-2023

Nieuwe samenwerking met STYY Sustainable Solutions B.V.

Ti Green B.V. is een nieuwe samenwerking aangegaan met STYY Sustainable Solutions B.V. Deze samenwerking zal ervoor zorgen dat Sustainable solutions B.V. een bredere en meer gevarieerde selectie van duurzame producten kan aanbieden aan haar klanten.

Lees verder

21-02-2023

Waarom is de CV inductie unit het duurzame alternatief voor de vervuilende warmtepomp?

De toepassing is zonder CO2-uitstoot en maakt geen gebruik van koudemiddelen. Hiermee draagt de CVi unit van Ti Green direct bij aan de klimaatdoelstelling van het kabinet, namelijk 60% CO2 reductie in 2030 ten opzichte van 1990 en de opwarming van de aarde te verminderen.

Lees verder

20-02-2023

QBuild en TI-Green samen de toekomst in

"We zijn trots op deze nieuwe samenwerking met TI-Green, zeker doordat we dezelfde ambities delen op het gebied van duurzaamheid. Samen de toekomst in!”

Lees verder

03-06-2021

Inductie, mogelijk een oplossing, denkt Leystromen

Inductie, mogelijk een oplossing bij de overstap naar gasloze woningen denkt Leystromen   Door: Berry van der Heijden 03-06-21, 07:00 Bron: BN

Lees verder

11-01-2021

Elektrische combiketel op inductie als 1-op-1 ketelvervanger

Al decennia geleden ontwikkelde Henk Verhagen een verwarmingssysteem op basis van inductie, de zogeheten CVi. Het systeem werkte, maar kon toen onmogelijk concurreren met aardgas. De ijskast in dus. Maar nu heeft de elektrische ketelvervanger van Verhagen weer de aandacht. Ondanks de COP van 1.

Lees verder

13-04-2021

Change Inc. Met inductie je huis verwarmen

Het Nederlandse TI-Green introduceert dit jaar een nieuw alternatief op de cv-ketel en warmtepomp: de CVi, verwarming door inductie. Het apparaat is volledig elektrisch en maakt gebruik van elektromagnetische techniek. Door de snelheid waarmee inductie de kernvloeistof verwarmt is het rendement bijna 95 procent en daarmee veel zuiniger dan elektrische verwarming.

Lees verder

12-05-2022

Verwarmen met inductie, hoe werkt dat?

Nederland moet van het gas los, dat weten we nu wel. Maar welke keuzes heeft de consument? Warmtepomp, elektrisch verwarmen, infrarood en sinds kort ook inductie. Warmte365 sprak met Eric Verhagen, CEO en mede-eigenaar van TI Green en vol grote plannen.

Lees verder

23-01-2023

€10.000 subsidie in Groningen

In steeds meer gemeenten in Nederland is er subsidie beschikbaar die het verduurzamen van jouw woning stimuleert.

Lees verder