TI Green Beeld Header Small 2

Over ons

In 2018 zijn we bij TI-Green begonnen met het door ontwikkelen van de inductietechniek welke toegepast kan worden voor het verwarmen van huizen en bedrijven. In 2019 hebben we een patent verworven en heeft de CV inductie werkelijk vorm gekregen en op dit moment kunnen we effectief uw huis verwarmen met CV inductie.

In 2021 werden de eerste units op de markt gezet nadat we hebben voldaan aan alle registraties en veiligheidsnormen zoals CE keuringen. In de voorliggende periode hebben we de CVi verder vervolmaakt en zijn trots op ons product, wat kan wedijveren met de “hybride” warmtepomp.

Werken bij

TI Green B 221017 V1 Small

Henk Verhagen was dertig jaar installateur en eigenaar van een eigen bedrijf. Ook toen brak hij zijn hersenen over een groene ketel. Zijn eerste ontwerp dateert van 1994. Het was de tijd van zure regen en hij besefte toen al dat verwarming en energiegebruik milieuvriendelijker moest. Bijna een kwart eeuw later gaat de ketel waarop hij patent heeft in productie.

,,Onze ketel heeft nauwelijks onderhoud nodig”, zegt Henk Verhagen.

Er wordt geen gas verbrandt, dus de verhouding gas, lucht kan niet uit balans raken. Onze ketel werkt op inductie, mensen kennen dat systeem van het koken op inductie. Omdat het magnetisch veld verstoord wordt komt er warmte vrij. De energie wordt draadloos overgebracht.”

BD Ti Green Maart 2020
Icon Gasloos Verwarmen 1

Gasloos verwarmen

Icon Verwarmde Woning 2

Goed verwarmde woning

Icon Compact Design 5

Compact design

Icon Eenvoudig Installeren 3

Eenvoudig te installeren

Icon Hoog Rendement 6

Hoog rendement

Icon Geruisloos 4

Geruisloos

Vacatures

01-05-2022

Productie medewerker

Door middel van sleutelen en monteren weet jij van verschillende onderdelen één geheel te maken. Je werkt op een vaste locatie in een leuk productieteam.

Lees verder

04-07-2022

Sales binnendienst

Wij zijn als TI-Green opzoek naar een medewerker voor sales binnendienst. Jij bent verantwoordelijk voor het verwerken van orders, een correcte orderrouting intern/extern en het informeren van de klanten.

Lees verder

Ontvangt u graag meer informatie?

Dank voor uw interesse in de Ti-Green. Laat uw gegevens achter dan nemen wij spoedig contact met u op.